Anita care's lingerie: onoverwinnelijkheid voor borstkanker survivors

Ontdek de FW23/24-collectie van Anita Care, een viering van vrouwelijkheid in al haar facetten: van romantisch en elegant tot verleidelijk, rebels en sterk. Deze collectie legt de focus op functionele bh's met slimme, innovatieve kenmerken die essentieel zijn voor vrouwen na een borstoperatie. Ze bieden niet alleen bescherming, maar ook het vertrouwen om zichzelf te zijn.


Ontworpen met oog voor comfort en detail

Anita care heeft al meer dan zestig jaar ervaring op het gebied van Breast Care. Alle beha's worden exact afgestemd op de behoeften van vrouwen die werden getroffen door borstkanker. Dankzij speciale materialen en snitten zijn de comfortabele prothesebeha's van Anita care functioneel en modieus tegelijkertijd.

De speciale pasvorm, het hogere decolleté en de hogere brug geven de borst-of deel prothese een betrouwbare steun. De prothesebh's van Anita care hebben aan beide zijden een zacht ingewerkt prothesehoesje van bijzonder comfortabele materialen. Om de schouders optimaal te ontlasten, zijn de verstelbare schouderbandjes breder bij de grotere cupmaten. De zachte borstband is breder en zorgt voor een goede ondersteuning en een voelbaar draagcomfort. Een hoog afgewerkt armsgat bedekt eventuele littekens.


FW23/24 nieuwigheden

Tonya Art in de nieuwe kleur antraciet

Safina in de nieuwe kleur Berry

Clara Art in de nieuwe kleur antraciet

Rosemary in de nieuwe kleur smaragd

Lynn in de nieuwe kleuren Sky Grey en Crystal


Hier kan je meer Anita Care beelden terugvinden.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.