Anita Care's SS24: Meer dan comfort alleen - een bron van zelfvertrouwen na borstoperatie

Anita Care's beha-collectie is er ook in SS24 speciaal voor vrouwen die een borstoperatie achter de rug hebben. Deze beha's overstijgen eenvoudig comfort; ze bieden vrouwen een boost van zelfvertrouwen wanneer ze dat het meest nodig hebben. Met slimme ontwerpen die zowel praktisch als stijlvol zijn, erkent Anita Care dat lingerie na een borstoperatie meer is dan dat. Het is een krachtige manier om je weer sterk en trots te voelen.


Anita Care is inmiddels een gerenommeerde sublijn van lingeriespecialist Anita since 1886, met meer dan zestig jaar ervaring op het gebied van Breast Care. Anita Care is toegewijd aan het ontwerpen van beha's die nauw aansluiten op de specifieke behoeften van vrouwen die de strijd aangaan met borstkanker. De collectie omvat comfortabele prothesebeha's die zowel functioneel als stijlvol zijn, dankzij het gebruik van speciale materialen en doordachte snitten.

SS24 nieuwigheden

Anita Care belichaamt de perfecte combinatie van een ideale pasvorm, ultiem draagcomfort en een hoogwaardige kwaliteitsstandaard, verpakt in een modieuze en vrouwelijke uitstraling. Elke prothesebeha van Anita is voorzien van een zacht hoesje van katoen, micromodal of microvezel in beide cups, wat lief is voor de huid. Bovendien hebben deze beha's een hoger armsgat om eventuele littekens te beschermen en te verbergen. De bandjes van de prothesebeha worden ook breder naarmate de cupmaat toeneemt, om de nek en schouders optimaal te ontlasten.

Bobette (new) in zwart en rood

Lisa in nieuwe kleur donkerroze en Selena in een nieuwe kristalkleur

Selma (new) in roze

Tonya (new) in maritiem blauw

Lynn & Lotta in nieuwe kleur donkergroen


Hier kan je meer Anita Care beelden terugvinden.

Lauren Vanderstukken

PR Manager

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.