Anita geeft om vrouwen met borstkanker

Prothesebeha's van Anita Care

Het Duitse lingeriemerk Anita, dat onder de lijn Anita Care prothesebeha's uitbrengt voor vrouwen die getroffen werden door borstkanker, zorgt ook deze lente voor heel wat innovaties en verrassende designs. Met de Helen, Antonia & Emily kiest Anita Care voor beha's die functioneel zijn, maar ook oh zo vrouwelijk. Om de meest zachte en comfortabele beha's te garanderen voor vrouwen met een borstprothese, werkt Anita samen met 'Discovering Hands', een organisatie die vrouwen met een visuele handicap (maar zeer sterke tactile skills) opleidt om medical tactile examiners (MTEs) te worden. Door hun visuele handicap, hebben deze vrouwen een zeer sterk ontwikkeld gevoel van aanraking. 


Emily: jong, speels en modern

De charmante stijl van de Emily lijn kwam er door een combinatie van zachte tule en fijn kant. De poederroze ontwerpen zijn zorgvuldig afgewerkt en de comfortabele draagvorm zorgt voor een zeker gevoel doorheen de dag.

 

Helen: luxueus en sensueel

De moderne prothesebh Helen ziet er luxueus uit in z'n eenvoud. Blikvanger is de diepe decolletélijn die bijna onzichtbaar bij elkaar wordt gehouden door luchtige kant. Ook de rug is afgewerkt met diezelfde sensuele stof. Een bh die prachtig is in al z'n opzichten dus.

Antonia: nonchalant & fris

De dolca vita look, nu ook in het lichtblauw, steelt de show dit seizoen. De Antonia combineert lichtblauwe verleidelijk kant met een vrouwelijk krijtstreepmotief. Het frisse design heeft cups die licht-elastisch zijn, met een zachte boord en schuim aan de binnenkant. Voor een neutralere look is Antonia er nog steeds in het dusty grey en zwart.


Hier kan je meer Anita Care beelden terugvinden.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.